sabato 23 ottobre 2010

Χθες ήταν η μέρα που αφιέρωσα για μια επίσκεψη στους Δήμους με μέτωπο στην υπέροχη Θάλασσα της Ανατολικής Αττικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΙΝΙΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (Κλαίρη)
 ΥΠ. ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-Γ.ΔΗΜΑΡΑ
ΠΕΡ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μεταξύ  των γνωστών προβλημάτων της Αρτέμιδος, Ραφήνας, Βάρης, Βουτζά, Μάτι και Νέας Μάκρης, υπάρχουν και αυτά που δεν φαίνονται όπως:
Το πρόβλημα της έντονης ηχορύπανσης που απασχολεί τους κατοίκους των γύρω από το αεροδρόμιο περιοχών, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας του.
Παρ΄ όλα αυτά οι κάτοικοι   συνεχίζουν να υποφέρουν βλέποντας τα αεροπλάνα να περνούν πολύ χαμηλά πάνω απ' τα κεφάλια τους προκαλώντας  τρομακτικό θόρυβο.

Την ατμοσφαιρική ρύπανση από  τις λεγόμενες χημικές ουρές / chemtrails των αεροπλάνων που δημιουργούνται πάνω από τα κεφάλια τους.
·         Ο υδροβιότοπος της Αρτέμιδος (γνωστό και ως Αλυκή Λούτσας) στην περιοχή του Αγίου Νικολάου που ανήκει στη ΚΕΔ και η ΚΕΔ θέλει να την πουλήσει μέσα στα πλαίσια της ανάπτυξης!!!!!!!!!!

·         Για τα  αυθαίρετα κτίσματα ,πρώτη κατοικία, παραθεριστική κατοικία, πρέπει να μπει ένα τέλος σε περιοχές τόσο κοντά στην Αθήνα σκόπιμα να μην εντάσσονται στο σχέδιο πόλεως και οι πολίτες να συνεχίζουν να χτίζουν αυθαίρετα .
·         Πρέπει επίσης να δοθεί λύση και για τα οικόπεδα φτωχών συμπολιτών μας που πέσανε θύματα και αγόρασαν, οικοπεδάκια ,όπου σήμερα χαρακτηρίζονται ως δασική περιοχή.

Nessun commento:

Posta un commento